neděle 5. září, 04:21 Svátek má Boris
Není fotka
Kategorie

Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Navigace: Zdraví a nemoci
Aktuální kategorie: help   Vše > Zdraví a nemoci
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Autor: Zlatica
Status: nováček

Umělé oplodnění

Datum: 09.02.2010 10:57

Do 33 let som čakala, ak sa najdie ten pravý, potkala som ho, keď mi bolo 35 let - moj doktor mi povedal, že som v naprostom poriadku ( žádné potraty, mimoděložní těhotenství - žiadne těhotěnství ) - a možeme založiť rodinu, bohužial v tejto dobe mi začal umierat otecko na rakovinu, a tak sa všechna péča sústredila iba nan ho, založenie rodiny som pustila z hlavy, otecko zomrel - stale som - nemohla prisť do iného stavu. Moj doktor mi doporúčal súkromu kliniku - Ženských nemocí a umělého oplodnění - žial už šest raz som podstúpila - umelé oplodnenie, leč bohužial - embryo sa vo me neujalo a zomrelo prakticky okamžite po prenosu do delohy. Teraz - lebo mi je cez 40 let ma čaká poslední prenos - pre celkový pohlad - priznávam, že vajčka na oplodnienie - ja už nemám, a tak som nucena ich kúpiť od dárkyně..

Mám strach, lebo, keď " to " teraz nedopadne dobre - už nemám šancu - lebo mimo psychického vyčerpania jsme na dnie aj finančno...( v súčasnej dobe sme zaplatili takmer 200 tisíc korún ).

....a preto sa ptám - máte niektorá podobné zkúsenosti? Znáte léčitelov? Mám dajakým zposobom posílit dělohu? Mám zmenit zposob stravovania.....moc prosim, pomožte...každá rada dobrá....

Komentáře a názory

• Autor: Anavi
    Status: expert

Re: Umělé oplodnění

Datum: 09.02.2010 23:55

Zlatica: zkus, prosím, stránky [www.emimino.cz] nebo [www.baby-cafe.cz], myslím, že tam k této problematice najdeš mnohem více, než tady a určitě je tam i mnoho diskuzí, kde jsou konkrétní rady a zkušenosti.

Mnoho štěstí!

[www.baby-cafe.cz]

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Anavi (09.02.2010 23:58)

• Autor: Neregistrovaný uživatel:
    věra

Re: Umělé oplodnění

Datum: 17.07.2010 13:20

ahoj maminky podstoupila jsem uměle oplodnění ale bohužel to nevyslo ale zbyly mi prasky doma.... Když byjste měli zajem ozvěte se verka.zabkovazavinač seznam.cz

Podobné příspěvky
Diskuze: ...   

...

Autor: Martinita - 26.08.2010 22:03
Rubrika: Těhotenství - Komentářů: 8

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Umělé oplodnění"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz - | Hračky - Week.cz - ProMamy.cz – rodinný portál - Detsky-web.cz

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zdraví a nemoci (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.