neděle 5. září, 03:53 Svátek má Boris
Není fotka
Kategorie

Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Miminka a batolata
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Autor: jolanap
Status: nováček

nové značkové oblečení

Datum: 29.09.2008 22:16

Maminky, chtěla jsem se zeptat, zda byste měly zájem o značkové dětské a kojenecké oblečení z on-line německých obchodů? Jednalo by se o značky: NEXT, TOPOLINO, ESPRIT, JACK-WOLFSKIN a jiné. Toto zboží bych Vám dokázala zprostředkovat a zaslat kurýrem až domů a to za výhodnějších podmínek než např. v Nextu v ČR. Prosím Vás o zpětnou vazbu. Děkuji za odpovědi: jolanap@centrum.cz

Komentáře a názory

• Status: nováček

Re: nové značkové oblečení

Datum: 29.03.2010 12:36

• Autor: Lindas80

Datum: 23.06.2010 23:25

Ahoj, my nakupujeme oblečeníčko na [www.pinkmonkey.cz] a jsme maximálně spokojeni. Mají tam docela fajn ceny a hlavně super kvalitu. Takže se asi nepřidáme nono smiley

• Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Karkulin

Datum: 27.06.2010 13:13

No já nakupuju z druhé ruky. Pro miminka to stejně nemá význam nové, protože to nestihnout odrbat a i když je to použité, tak to vypadá jako nové. Mám ráda Next na svém chlapečkovi, takže vyhledávám krámky, kde ho mají. Na internetu to je jednoznačně : [www.mimino.cz] Hlavně pro kloučky tam mají hooooodně moc krásných věciček a za zlomek ceny nového. Je fakt, že pražský Next je co se týče cen dost tragickej. Takhle drahý to není snad ani v Anglii... sad smiley

• Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Lucencie

Datum: 05.08.2010 16:45

Dobrý den, chvíli po narození naší Lucinky jsem měla problém. Rostla mi jako z vody a lítat po krámech se mi opravdu nechtělo. Sedla jsem si na net a procházela stránky s oblečením pro miminka. Narazila jsem tam na dobré stránky [www.nase-miminko.cz]. Oblečení pro Lucinku jsem měla do dvou dnů. Mají příjemné jednání a oblečení jsem měla skoro hned doma. Vřele doporučuju

• Autor: Rejka

Datum: 03.09.2010 16:04

Zprostředkování asi ne, já na internetu nakupuju běžně, takže prostředníka na nakupování nepotřebuju :-) Na německých e-shopech sice ne, ale na českých dost často, hlavně pak na Aukru. Pro malou jsem většinu věcí vybrala na [deti.aukro.cz], protože na běhání po obchodech není čas a ani mě to moc nebaví :-)

Podobné příspěvky
Diskuze: Dětská hřiště, průlezky, skl..   

Moc se mi líbí různé dřevěné atrakce pro děti, v poslední době jich hodně "vyrostlo", ale myslím si, že ne pořád dosti. Domnívám se, že i u nás n

Autor: Libi - 01.05.2007 21:14
Rubrika: Aktivity a volný čas - Komentářů: 84

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "nové značkové oblečení"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz - | Hračky - Week.cz - ProMamy.cz – rodinný portál - Detsky-web.cz

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Miminka a batolata (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.