neděle 5. září, 03:37 Svátek má Boris
Není fotka
Kategorie

Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Těhotenství
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Autor: marketka
Status: nováček
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování
Tagy: Tagy

Jsem těhotná?

Datum: 17.04.2007 11:36

Prosím poraďtě. Poslední pohlavní styk jsem měla před 4 měsíci. Menstruaci jsem dostala, ale o dost slabější než předchozí. Počkala jsem na další a zase byla slabá. Sice beru antikoncepci, ale je možné, že jsem udělala chybu v užívání. Proto jsem šla za gynekoložkou, to bylo už 2 měsíce od posled. pohl. styku, abych si potvrdila, že nejsem těhotná. Řekla mi, že nejsem. Po čase mi to zase začalo vrtat hlavou. Udělala jsem si několik těhotenských testů a všechny mi vyšly negativní. Je možné, že i přesto jsem ve 4. měsíci těhotenství? Je možné, že to doktorka nepoznala? Že to přehlídla? Že se všechny těhotenské testy spletly? Že to na sobě nepoznám? Protože žádný těhotenský příznak jako nevolnosti nebo chuť k jídlu jsem neměla....Je to možný??? Prosím poraďte. Moc děkuji.

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 43
  • Autor: Mona
    Status: expert

Re: Jsem těhotná?

Datum: 17.04.2007 12:31

Nerozumím zadání: v čem je tedy problém? Že nemáš menzes? Tak si dojdi znova k doktorovi. Teď už to pozná bezpečně. Udělá ultrazvuk a uvidíš.

• Autor: Majka

Datum: 17.04.2007 12:37

markétko, u většiny antikoncepčních pilulek je menstruace slabá, někdy téměř vymizí. Pokud jsi absolvovala prohlídku a ještě těhotenské testy, můžeš být myslím klidná. Spíš by mě zajímalo, proč máš tu utkvělou představu, že těhotná být můžeš, když žádné jiné příznaky nepociťuješ. Ve 4. měsíci by to na tobě už bylo znát, i když to není vůbec směrodatné.

• Autor: marketka

Datum: 17.04.2007 14:46

Byla jsem poprvé v životě nevěrná ( a byla to hrozná chyba ) tak jsem si začala myslet, že by se mi to takhle mohlo vymstít. Hrozně toho lituju a už to nikdy neudělám. Ultrazvuk mi doktorka neudělá, protože v ordinaci žádný nemá. Můžete to poznat pouze jejím vyšetřením? Bez použití ultrazvuku? Jsem k ní obědnaná až na příští týden, tak ještě budu týden nervózní. Vím, že ta menstruace bývá slabá, ale já jsem ji měla od té doby co beru antikonc. hrozně moc silnou, tak mě překvapilo, že zrovna po téhle mé nevěře, je slabá a tak jsem se lekla a "vymyslela si" že jsem těhotná. Myslíte si, že je to opravdu blbost?

• Autor: terka
    Status:

Datum: 17.04.2007 17:02

a komu si tedy byla nevěrná, když si už 4 měsíce neměla pohl. styk????

ano, opravdu si myslím že to je blbost sad smiley

Datum: 17.04.2007 17:59

No svýmu příteli. V posteli nám to poslední dobou neklape, ale jinak je všechno v poho. To je ale teď jedno. Doufám, že jsem fakt histerka a že plaším úplně zbytečně...

• Autor: Anavi

Datum: 18.04.2007 13:46

marketko confused smiley eye rolling smiley eye popping smiley

Datum: 18.04.2007 16:20

Tak já nevím, už jsem si jednu chvilu myslela, že je to O.K., ale zase mi to začalo vrtat hlavou...

• Autor: evelina

Datum: 18.04.2007 17:36

Kukuc to som ja the finger smiley tvoje svedomie A stalo to vobec za to ?

• Autor: Libi

Datum: 18.04.2007 18:56

I kdyby to za to nestálo, tak už se to prostě stalo. Já mám podobný problém, s přítelem to po intimní stránce moc neklape, a na rozdíl od tebe mám sice svědomí čisté (k tomu nejdůležitějšímu nedošlo), ale vyčítám si i teď po několika měsících pro změnu to, že jsem to nenechala zajít dál grinning smiley (už k tomu chyběl jen krůček a ten dotyčný fakt stál za hřích). Jinak k tomu tvému problému si myslím, že v tom asi fakt nejsi - řekla bych, že těhotenské testy jsou v dnešní době poměrně spolehlivá záležitost (také jsem je několikrát použila) a po čtyřech měsících by jsi na sobě určitě pozorovala už nějaké ty změny

Datum: 18.04.2007 19:53

Tenkrát jsem si myslela, že to za to stálo, ale teď už ne...Nechci o svýho přítele přijít, je to ten nejbáječnější chlap na světě. Jen před těma 4 měsícema mi to tak nepřišlo. Tenhle stav trval ale jen týden a zrovna v tom jednom týdnu jsem udělala tu hroznou blbost, která doufám, nakonec dopadne dobře. Myslím si, že je to jen svědomí, který mi furt vrtá hlavou. Příští týden jdu pro jistotu na kontrolu. Doktorka si o mě bude myslet, že jsem ta největší histerka na světě, ale co. Taky mám zítra dostat mens. Jenže mě tak napadlo, že když pořád beru antikoncepci a menstr. dostanu, tak že to nic neznamená, že těhotná být můžu, protože to tělo je na ni zvyklý a menstr. příjde automaticky. No ale to jsou už jen moje hypotézy. Fakt nevím a už mě to rozčiluje.

• Autor: Stano

Datum: 18.04.2007 20:10

Buď klidná, nejsi těhotná.

Datum: 18.04.2007 20:37

Chtěla bych být....Fakt moc. Ale to, že klidná nejsem mi aspoň dalo poučení, že už to nikdy nemám dělat. Kdybych byla těhotná s přítelem, tak mi to vůbec neva, ale s tímhle "milencem"...fakt ne...Chraň Bůh...asi se začnu modlit...ještě blbej týden...táhne se to jak já nevím co

• Autor: Majka

Datum: 18.04.2007 21:01

Hele, a kde máš přítele, že tak dloho abstinuješ?

Datum: 18.04.2007 21:12

to teď není vůbec důležitý, to odbíháme od mého problému...

Podobné příspěvky
Diskuze: ...   

...

Autor: Martinita - 26.08.2010 22:03
Rubrika: Těhotenství - Komentářů: 8

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Jsem těhotná?"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz - | Hračky - Week.cz - ProMamy.cz – rodinný portál - Detsky-web.cz

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Těhotenství (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.