neděle 5. září, 04:05 Svátek má Boris
Není fotka
Kategorie

Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Navigace: Aktivity a volný čas
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Aktivity a volný čas
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Autor: Libi
Status: expert

Dětské bazárky

Datum: 18.03.2007 16:45

Komentáře a názory

• Status: expert

Re: Dětské bazárky

Datum: 18.03.2007 17:16

Takhle kdybys věděla o dědskejch bazénech!

• Autor: Anavi

Datum: 19.03.2007 08:37

a nebo o dědským bazárku - že by si tam babky chodily vybírat, co by ještě stálo za hřích! grinning smiley

• Autor: Anavi

Datum: 19.03.2007 08:39

Ale abychom nekazili Libi diskuzi. Taky jsem občas nakupovala v netových bazarech a musím říct, že jsem ráda, že už mě to pustilo. Kluci pak měli spoustu zbytečných hadrů, které ani neunosili, protože se mi prostě VŠECKO líbilo a musela jsem to mít. ONo to pak někdy vypadalo jinak, než na obrázku (tím myslím,ž e to nebylo v tak dobrém stavu, jak to vypadalo) nebo bychom se bez toho zcela jistě obešli, takže teď už chodím pouze do sekáče a ještě s konkrétním úmyslem, že jdu třeba pro tepláky a když je ulovím, tak odcházím. Jinak by za ty hadry člověk utratil šílený peníze!!!

• Autor: Neregistrovaný uživatel:
    vaanilla

Datum: 05.10.2009 09:34

Pokud sháníte něco na své ratolesti zkuste se podívat sem [bazarek-bekinka.webnode.cz]. jsou to stránky úplně nového internetového bazaru.

• Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Anglický bazárek

Datum: 07.07.2010 18:41

Já bych také jeden přihodila. Anglický bazárek na [www.mimino.cz] . Mimino.cz je prostor, kde se dá inzerovat a já tam mám svůj profil - Anglický bazárek. Přímý odkaz pro proklik : [www.mimino.cz] To, co tady někdo popisuje v diskuzi,že na fotce to vypadá jinak než ve skutečnosti - u mne nemusíte mít strach. Věci fotím přesně a hlavně na jakoukoliv vadu, popřípadě stupeň onošení upozorňuji v popisu. Dostanete to, co je popsáno a nafoceno. Beru jen tu nejlepší kvalitu zboží a plno věcí je jako nových, popřípadě úplně nových. Mrkněte a posuďte sami smiling smiley Letní akce na poštovné při objednávce tří a více kusů láká k nákupu smiling smiley Budu se na vás těšit. thumbs down

Podobné příspěvky
Diskuze: Dětská hřiště, průlezky, skl..   

Moc se mi líbí různé dřevěné atrakce pro děti, v poslední době jich hodně "vyrostlo", ale myslím si, že ne pořád dosti. Domnívám se, že i u nás n

Autor: Libi - 01.05.2007 21:14
Rubrika: Aktivity a volný čas - Komentářů: 84

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Dětské bazárky"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz - | Hračky - Week.cz - ProMamy.cz – rodinný portál - Detsky-web.cz

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Aktivity a volný čas (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.